E fa'afefea ona fa'apipi'i au kapoti?

O le fa'apipi'iina o 'au o le kapeneta atonu e foliga mai o se galuega fa'alavelave, ae fa'atasi ai ma meafaigaluega sa'o ma sina poto, e mafai ona avea ma se galuega fa'akomepiuta faigofie ma tauia.Pe o e fa'afouina au kapoti o lo'o iai pe fa'apipi'i mea fou, e tutusa lava le faiga.

Muamua, aoina au meafaigaluega.E te mana'omia se lipine fua, se penitala, se vili, se vili (o le tele o le a fa'alagolago i le tele o au sikulima), o se sikuli, ma o le mea moni, o au kapoti.

Sosoo ai, fua le mamao i le va o pu sikulima i luga o au au.O le a fesoasoani lea ia te oe e fuafua po o fea e vili ai pu i luga o faitotoa o lau kapoti po o atigi pusa.Fa'aaoga se penitala e maka ai vaega o le a e viliina ai.

Ona fa'aoga lea o lau vili ma vili e fai ai ni pu i vaega na e makaina.Ia mautinoa o pu e tutusa le loloto ma au sikulima, ina ia faʻafefeteina au i luga o le kapeneta.

A uma loa ona vili pu, ua oo i le taimi e faapipii ai au.Na'o le fa'aoga o pu fa'a sikulila i luga o le 'au ma pu na e viliina, ma fa'aoga se sikuli fa'amau e fa'apipi'i ai fa'avili.Fa'aeteete 'aua ne'i fa'amaua fa'amau fa'amau, aua e mafai ona aveese fafie ma faigata ai ona aveese le 'au mulimuli ane.

Mulimuli ane, laa i tua ma faamemelo i au galuega taulima!O lau kapoti ua iai nei se foliga fou fou e faʻaleleia atili ai le matagofie o lou fale.

I le faaiuga, o le faʻapipiʻiina o lima o le kapeneta o se faiga faigofie lea e mafai e se tasi ona faia i meafaigaluega saʻo ma sina onosaʻi.Tau lava o le manatua e fua ma le faaeteete, vili saʻo, ma faʻapipiʻi lelei au.Faatasi ai ma nei fautuaga, o le ae maua se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapitoa faʻapitoa i se taimi vave!


Taimi meli: Apr-03-2023