Fa'afefea ona fa'amama le loka fa'aeletonika.

1. Tausia foliga mama: taumafai e aua neʻi pisia foliga o le loka i stains ma vai stains, aemaise lava le tuʻuina atu mea pala e faʻafesoʻotaʻi le loka, ma aloese mai le faaleagaina o le ufiufi i luga o le loka.

2. Faʻamama le pefu ma le palapala i le taimi: faʻaopoopo i le faʻamamāina o stains i luga o le loka, o le pefu ma le palapala i luga o le faamalama o le mauaina o tamatamai lima o le loka faʻapipiʻi e manaʻomia foi ona faʻamamāina i le taimi e aloese ai mai le afaina o le lagona o le fa'ailoga tamatamai lima.

3. Aua le tautau mea i luga o le au: o le au o le loka o le vaega sili ona umi e faʻaaoga pe a faʻaoga le loka i taimi masani.Afai o loʻo i ai ni mea mamafa o loʻo tautau i luga, e faigofie ona faʻaleagaina le paleni o le au, ma aʻafia ai le faʻaogaina o le loka o le faitotoa.

4. E tusa lava pe suia le maa: o le loka faaeletonika e manaʻomia se maa, ma o le maa e iai se olaga tautua.A vaivai le maa, atonu e le galue masani le loka.O le mea lea, e tatau ona siaki le maa i taimi masani.Afai e maua le maa ua maualalo, e tatau ona sui i le taimi.

5. Lubricate i taimi uma le paʻu loka: o le paʻu loka o loʻo avea pea ma totonugalemu o le loka faaeletonika, ma o le fetuutuunai o le paʻu loka atonu e le lelei e pei ona muamua pe a uma ona faʻaaogaina mo se vaitaimi.O le mea lea, e tatau ona faʻaopopoina nisi o suauʻu lubricating faʻapitoa i le pusa loka i taimi masani, ae o le loka faʻamau e mafai ona faatumauina se maualuga maualuga o le fetuutuunai.

O loʻo i luga o le faʻafefea ona tausia le loka eletise.Ou te faamoemoe o le a fesoasoani ia te oe.


Taimi meli: Iuni-15-2022